Freitag, 12. September 2014

Siga active outdoor

Intenzivní ochrana před vlhkem s výrazným regeneračním účinkem. Active Outdoor leather balsam 250g. Jeho gelová konzistence dobře proniká do . Speciální regenerační a impregnační vosková pasta na kožené materiály (turistická obuv, motorkářské vybavení).


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Porovnat produkt Přejít k porovnání.

Počet produktů k porovnání: 0. Regenerační a impregnační vosková pasta na kožené materiály, vhodné i na TEX membrány. Výrobek obsahuje tradiční směs minerálního a rybího oleje. Olej na obuv je olejový změkčující a impregnační přípravek určený k regeneraci kůže.


Změkčuje, zvláčňuje a impregnuje. Zmäkčuje, zvláčňuje a impregnuje. Die Tour entstan als ich dieses Jahr beruflich im SIGA Guesthouse übernachtet habe und nach einem langen Workshop in der SIGA Academy einfach mal die . Je vhodný pro koženou obuv, která .

Přípravek je určen pro ošetření sportovní obuvi z hladkých materiálů (tenisovou, golfovou, kožené kopačky), motorkářské bundy, kalhoty a kombinézy a . Gratis-Versand ab 25€ und Gratis-Retoure für Schuhe und Handtaschen mit Verkauf und Versand durch Amazon. Impregnace, krémy, vosky a další přípravky na boty. To jsou výrobky značky Siga. Nakupujte tam, kde je to výhodné.


ACTIVE OUTDOOR impregnace na obuv 200ml. Hydrofobic intenzivně proniká mezi usňová vlákna a po nanesení vytváří . Univerzální zvýšená ochrana proti vlhkosti a nečistotám. Nano technologie inspirovaná přírodou tzv. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Aktivní čistící pěna snadno a rychle napomáhá odstraňovat nečistoty z různých druhů materiálů ( kůže, textil, plasty). Všechno zboží v sekci SIGA IMPREGNACE pro Vás. Neviditelná ochrana proti vodě se schopností propouštět vodní páru.


Leather balsam - určený hlavne pre koženú obuv, ktorá prichádza často do styku s vodou a vlhkom - preniká hlboko medzi vlákna - minimalizuje . SIGA acknowledges the important role that the European.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts