Freitag, 25. Mai 2018

Plinski žar

Campingaz plinski žar z dvema keramičnima gorilnikoma, nameščenima vzdolž stranic. Nakup plinskega žara je dobra odločitev za tiste, ki uživajo v peki na žaru, moti pa jih umazanija, ki je povezana s peko na oglje. ELPLIN plinski žar ELP 6z.


Plinski žari - Žari in pribor - Prosti čas - Merkur. Na njih lahko v kratkem času pripravimo obroke , .

Izbirajte med plinskimi žari različnih proizvajalcev. Weber po garantirano najnižjih cenah. Peka na plinskem žaru je najbolj praktična oblika pečenja na žaru. Velika izbira vseh vrst žarov, tako plinskih žarov, žarov na oglje, gorilnikov in ostale opreme namenjene ljubiteljem peke.


Priročen plinski žar za brezskrbne poletne piknike in kosila za vso družino. Najmanjši premični plinski žar z stranskimi policami. Nabor kuhalnih aparatov Gorenje sestavljajo pečice, kuhališča in štedilniki, ki jih odlikuje edinstven dizajn in vrhunska tehnologija. V elitni skupini petih žarov je tudi plinski žar FORCE z dvema gorilnikoma, ki je .

CAMPINGAZ je inovativen proizvajalec žari plin in oglje, hladilniki, štedilniki, luči, plinske kartuše in jeklenke, regulatorji in spajkalne plamenke. Posebnost plinskega žara Norton je stranski gorilnik, ki je odličen za priravo raznih omak in drugih prilog, ki bodo dopolnile vaše žar specialitete. Napoleonove serije plinskih žarov odlikuje priročnost in kakovost. Prihaja čas piknikov: kako čim lažje očistiti plinski žar. Naj vas lepo vreme ne ujame nepripravljene.


Piknik je odlična ideja za preživljanje prostega časa z . Grill Product Details - Napoleon Gas Grills are a work of functional art. They have everything you need to have an entire outdoor kitchen experience in one . Odlikuje ga drugačnost, uporabnost in vrhunska kakovost. Model (žara), Žar na kolesih. Zelo zanesljiv in kvaliteten žar vam bo polepšal trenutke peke.


Astoria je kompakten žar , izdelan iz kvalitetnih materialov. Noge žara lahko odstranite za lažji transport in shranjevanje. Prejeli boste tudi posebno posodo . Opremljen je s tremi plinskimi gorilniki. Izpolnjevati mora bistvene zahteve, ki zanj veljajo in so . Veljavnost garancije (v letih), 3.

Gorenc omogoča zdrav način priprave hrane in je primeren tako za velike . Moč posameznega gorilnika je 5kW. PLINSKI ŽAR 80x40cm Z DVEMA GORILCEMA. Na voljo plinski in električni žari s. Vključiti, sestaviti, narejeno!


T z dvema gorilnikoma nudi prijetno peko na žaru v prijateljskem vzdušju.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts