Dienstag, 14. Juni 2016

Tymian

Thymian – bewährt bei Bronchitis und Husten tymian. Verwendete Pflanzenteile: Blätter. Inhaltsstoffe: ätherisches Öl, u. Viele übersetzte Beispielsätze mit tymián – Deutsch-Slowakisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen.


Tymián obecný (Thymus vulgaris) také mateřídouška obecná je rostlina z čeledi hluchavkovitých. Jedná se o druh rodu mateřídouška (Thymus), pocházející ze .

Jednou z najznámejších byliniek, ktorú firma JUST využíva pre jej liečivé účinky, je tymian. K čomu sa používal predtýTymián používali ľudia už v stredoveku. Meno tymián pochádza vraj z egyptského tham-thm.


Tschechisch-Deutsch Wörterbuch von LANGENSCHEIDT – mit Beispielen, Synonymen und Aussprache. Produkte sortieren nach: Neu — Verkaufsrang — Beliebtheit (letzte Tage). Tymián (Thymus vulgaris) je trváci poloker s výškou – cm.


Kvitne od mája do septembra. Vo veľmi výživnej pôde stráca svoju špecifickú korenistú chuť, pre . Patrí do čeľade hluchavkovitých a po .

Vedeli, ako môže pomôcť proti rôznym ochoreniam, pri bolestiach, kašli. Vyskúšajte aj vy tinktúru, či olej . Tymian poznali už Egypťania, či Gréci. Používali ho Římané, protože legendy praví, že tymián budí sílu a . Bei zu hohem Blutdruck hilft das Heilmittel Thymian. Entdecke hier weitere Bilder.


Tymián je ušlechtilým bratrem oblíbené mateřídoušky a čaj z něj se doporučuje při zažívacích obtížích, podporuje trávení, působí proti nadýmání a průjmům. Preložiť slovo „ tymian “ zo slovenčiny do nemčiny. Preklad slova „ tymian ” zo slovenčiny do nemčiny.


See what people are saying and join the conversation. Nenápadná bylinka menom tymian sa odvodzuje od gréckeho slova thymos, čo znamená odvahu a silu. V minulosti sa tešila veľkej obľube, . Nič nemrazíme, nič neodkladáme na druhý deň. Kolektív Reštaurácie Tymián.


Vynikající zapečené vepřové kotlety. Recepty, rady a návody při vaření, suroviny podle sezóny, video recepty a ještě mnohem více na igurmet. Europas bester Rezepteseite.


English-Slovak Dictionary: Translation for tymian.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts