Montag, 2. Februar 2015

Prístrešok na auto

Lacný prístrešok rozhodne neznamená nekvalitné prístrešok. Hliníkové prístrešky na auto zaručujú trvanlivosť, stálofarebnosť, ľahkú údržbu. KMD prístrešok na automobil Rügen lazúrovanie so sivým farebným odtieňom.


Potom som našla v OBI tento prístrešok na auto a po miernom tuningu - ukotvenie na zemné. I vaše auto si zaslúži strechu nad hlavou. Nielen garáž, ale i prístrešok na auto spoľahlivo ochráni kapotu pred krúpami alebo UV žiarením, .

Prístrešok na auto svojpomocne. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Využite naše roky skúseností a my Vám výhodne postavíme drevený prístrešok na auto (carport) podľa Vašich požiadaviek a predstáv.


Pôdorysný rozmer: 510x3cm. Prierez nosných stĺpov: 10xcm. Kompletný cenník s doplnkovými položkami. Odteraz sa už nemusíte trápiť s ohranou vašich miláčikov. Montovaná garáž s hotovou omietkou - garáž ako murovaná, postavená za 6.

Garáže na kľúč podľa vašich predstáv. Bezúdržbový prístrešok pre vaše auto. V prípade, kde rozloha pozemku a celkové riešenie rodinného domu nedovoľujú postaviť užívateľovi garáž, je najvhodnejšie riešenie prístrešok na auto.


Jednoduchý drevený prístrešok s pultovou strechou pre jedno auto zoženiete od 7eur, za hliníkovú konštrukciu s polykarbonátovým . Veľmi kvalitný a pevný plachtový prístrešok na auto od renomovaného amerického výrobcu. Vonkajšie rozmery: x m. Jednoduchy pristresok na auto bez strechy, ktora moze byt plechova, asfaltova alebo ina. Moderný prístrešok pre auto s rovnou strechou FLAT je jedinečný bezúdržbový systém ochrany vášho. Ten je uložený na krokvách tak, aby odvádzal vodu. Prezri si u nás pristresok na auto a porovnaj ceny v 10.


Keď potrebujete chrániť vaše auto pred nepriaznivými vplyvmi počasia - ako dážď, sneh, slnečné žiaranie - tak prístrešok je pre vás ideálnou voľbou. Výrobca – ShelterLogic Corp. Cena prepravy pri záhradných altánkoch, chatkách, domčekoch, stánkoch a ihriskách je riešená individuálne . Striešky, prístrešky a prestrešenia môžu mať tvar poloblúka alebo rovný, čo závisí jednak od požiadaviek . Chcete štýlovo ochrániť vaše auto a nemáte garáž? Potom je tu ideálne riešenie, ktoré je moderné a bezúdržbové - prístrešok pre auto.


Fotovoltaický prístrešok pre auto s priehľadnou strechou. Konštrukcia prístrešku je jednoduchá na montáž, pozostávajúca z hliníkových profilov a .

Bezplatná inzercia, pristresok na predaj a inzercia.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts