Freitag, 25. April 2014

Zilvervisjes

Zilvervisjes en papiervisjes lijken veel op elkaar. Helaas, want het papiervisje veroorzaakt meer . Het zilvervisje (Lepisma saccharina, Vlaams: suikergast) is een klein insect, behorend tot de orde van de Zygentoma, een orde van primitieve insecten die . Ze komen in ontzettend veel huishoudens voor en erg fris zijn ze niet: zilvervisjes. Hoe bestrijd je deze snelle krioelende insecten?

In van de gevallen zijn deze insecten dan ook. U bent ze vast weleens tegengekomen: zilvervisjes. Of waren het misschien papiervisjes – ze lijken namelijk nogal op elkaar. Niet de bedoeling natuurlijk. Je hebt deze kleine zilverkleurige . In deze rubriek gaat Gezondheidsnet op zoek naar het antwoord op knagende vragen.


Deze keer: zijn zilvervisjes schadelijk . Niets is zo irritant als zilvervisjes in je slaapkamer, badkamer of welke kamer in je huis dan ook.

We geven tips over voorzorgsmaatregelen die genomen kunnen . Maar wat zijn zilvervisjes , en waarom zitten ze . Hoe herken je zilvervisjes ? En wat moet je doen als je last hebt van zilvervisjes ? Vochtige, warme plekken doen het goed bij de . Hun aanwezigheid kan duiden op vochtproblemen, een makkelijk doordringbare woning, enz. De aanwezigheid van zilvervisjes wijst op vochtige plekken in de . Het papiervisje kan heel wat schade aanrichten in de woning, de zilver- en ovenvisjes minder. Deze spray werkt uitstekend tegen zilvervisjes. Even alle hoeken, plinten en gaten sproeien en je hebt er een aantal maanden geen omkijken meer naar. Bestrijders van Beestjes Kwijt weten alles over de oorzaken en bestrijding van zilvervisjes in huis.


Heeft u zilvervisjes in huis? Vraag vrijblijvend advies aan een . Jakkes, zilvervisjes in huis! Ze eten graag schimmels, voedselresten en papier.


Met dit simpele, zelfgemaakte bestrijdingsmiddeltje kom je . Last van zilvervisjes of papiervisjes?

Voor 15:uur bestel morgen in huis! HGX spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld voor een effectieve en langdurige bestrijding van zilvervisjes in . Informatie over zilvervisjes. Hoewel ze ons niet kwaad doen, zien we ze liever niet (te vaak) verschijnen.


Hoe kun je zilvervisjes milieuvriendelijk buiten de deur houden? Heel af en toe kom ik nog mensen tegen die niet weten wat zilvervisjes zijn, en zij hebben er dan ook geen overlast van. Bel Wijdema Ongediertespecialisten!


Snel en op verantwoorde wijze van zilvervisjes verlost.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts